Ο Δήμος Παραλιμνίου συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης από πόρτα σε πόρτα

Ο Δήμος Παραλιμνίου συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης από πόρτα σε πόρτα της Green Dot Cyprus - Όλες οι πληροφορίες

1BD22150 B1F5 4A2B AFBE 167973875569 exclusive

♻️ Ο Δήμος Παραλιμνίου από τις 13 Μαρτίου 2023 συμμετέχει στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης της Green Dot από πόρτα σε πόρτα στην οικιστική περιοχή Παραλιμνίου (βλ. χάρτη).

Οι κατηγορίες στις οποίες πρέπει να διαχωρίζετε τις συσκευασίες σας είναι: PMD, Χαρτί και Γυαλί.

Οι κατηγορίες PMD και Χαρτί πρέπει να τοποθετούνται στις ειδικές διάφανες και καφέ σακούλες ανακύκλωσης, πριν τοποθετηθούν στο πεζοδρόμιο της οικίας σας, για συλλογή από το συνεργείο. Το γυαλί θα συλλέγεται από τους ειδικούς κάδους, τύπου καμπάνα, οι οποίοι θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία του Δήμου.

🟦 PMD Υλικά σε Διαφανές Σακούλι:
Πλαστικά μπουκάλια, Δοχεία και Σακούλες, Μεταλλικές Συσκευασίες, Συσκευασίες τύπου TETRA PAK (ΟΧΙ πλαστικά παιχνίδια, πλαστικές καρέκλες, πλαστικά ποτήρια/πιάτα, πολυστερίνη)

🟫 Χαρτί σε Καφέ Σακούλι:
Ξηρά χαρτόκουτα, Εφημερίδες, Περιοδικά, Βιβλία, Διαφημιστικά, (ΟΧΙ χαρτοπετσέτες, χάρτινα περιτυλίγματα, χαρτί τουαλέτας, συσκευασίες χυμού)

🟩 Γυαλί στους Ειδικούς Κάδους:
Γυάλινα Μπουκάλια, Βαζάκια Φαγητού (ΟΧΙ τζάμια, φλιτζάνια, λάμπες, πιάτα πορσελάνης και γυάλινα σκεύη)

Σε περίπτωση επαγγελματικών υποστατικών / πολυκατοικιών θα πρέπει να υπάρξει απευθείας επικοινωνία με την εταιρεία Green-Dot Cyprus (70000090) και σε περίπτωση που πληροίτε κάποια κριτήρια, τότε θα σας προμηθεύεται κάδος PMD,1100 λίτρων.

Για τις ώρες και ημέρες περισυλλογής από την περιοχή σας δείτε τον σχετικό χάρτη.