ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τι πραγματικά συνέβη με τον «χρυσό άνδρα»;

golden city 3c City Free Press, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί μαζικά στα social media ένα post όπου μια κυρία ισχυρίζεται ότι ο «χρυσός άνδρας» του Πρωταρά επιχείρησε να της κλέψει το δακτυλίδι από το χέρι, αλλά και να της κάνει άσεμνη επίθεση.

Όλα συνέβησαν, γράφει, όταν η ίδια μαζί με τον σύντροφό της πέρασαν από εκεί, στο σημείο όπου στέκεται συνήθως ο συγκεκριμένος «χρυσός άνδρας», ο οποίος ως γνωστό φωτογραφίζεται με τον κόσμο ως μία από τις «ατραξιόν» της περιοχής.

Περιγράφει το συμβάν, αναφέροντας διάφορα που ισχυρίζεται ότι της έλεγε, και καταλήγει πως στο τέλος του έδωσαν €2 για τη φωτογραφία που έβγαλαν για να καταφέρουν να «αποδεσμευτούν».

Στο δεύτερο μέρος του ποστ, συμπληρώνει πως, δύο μέρες αργότερα, άκουσε έναν άντρα από Αγγλία να τσακώνεται με τον «χρυσό άνδρα», δήθεν γιατί ο δεύτερος έκλεψε από την αρραβωνιαστικιά του πρώτου ένα χειροποίητο δακτυλίδι αξίας 5.000 λιρών. Μάλιστα, επικαλείται και μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί 10 λεπτά πριν, σε ένα μπαρ, στην οποία φαίνεται ότι το δακτυλίδι ήταν στη θέση του, στο χέρι της αρραβωνιαστικιάς του.

Η κυρία αναφέρει ότι τηλεφώνησε στην αστυνομία, ότι επί τόπου ήρθε αστυνομικός, έκανε έλεγχο αλλά δεν βρήκε τίποτα πάνω στον «χρυσό άνδρα», συμπληρώνοντας μάλιστα πως δεν εξεπλάγην αφού πολύ πιθανό να είχε προλάβει να το δώσει σε κάποιον άλλο… αφού αυτός είναι ο τρόπος που «δουλεύουν».

Και καταλήγει στο ποστ της προτρέποντάς μας να είμαστε προσεκτικοί όταν περνάμε από εκεί…

golden city 3 1 City Free Press, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς golden city 3c City Free Press, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Επειδή το συγκεκριμένο ποστ μοιράζεται πολύ στα social media, η ιστοσελίδα CITY FRE PRESS επικοινώνησε με την Αστυνομία στο Παραλίμνι για να διερευνήσει αν υπάρχει κάτι μεμπτό, αν όντως έγινε καταγγελία, αν όντως πρέπει να ανησυχούμε ή αν απλώς διασύρουμε άδικα στα κοινωνικά δίκτυα έναν άνθρωπο, απλώς επειδή έγινε ένα ποστ που τον δακτυλοδείχνει.

Διαβάστε εδώ τί ανέφερε η Αστυνομία στο City Free Press και ποια η αλήθεια πίσω από το δημοσίευμα

Πηγή: City Free Press