Πυρίλλης για νυχτερινό κέντρο: “Στοχοποιούν την επαρχία Αμμοχώστου” (BINTEO)

Σπάει τη σιωπή του για την κατακραυγή εναντίον του νυχτερινού κέντρου στον Πρωταρά ο Δήμαρχος Παραλιμνίου

pirilis comp Πρωταράς

Στοχοποίηση της επαρχίας Αμμοχώστου κατήγγειλε μέσω της εκπομπής Alpha Ενημέρωση ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης για την υπόθεση αναστολής λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου στον Πρωταρά. Οπως είπε το συγκεκριμένο υποστατικό έχει άδεια λειτουργίας εστιατορίου, ενώ ο υπαίθριος χώρος χρησιμοποιείται για ψυχαγωγία των θαμώνων.

“Οι εικόνες που είδαμε δεν είναι σίγουρα σωστές, ούτε σε χρήση, ούτε και σε συμπεριφορά του κόσμου. Αυτές οι συμπεριφορές όμως ήταν και σε άλλες επαρχίες και έχουν εστιαστεί όλα τα φώτα στον Πρωταρά”

Ο κύριος Πυρίλλης χαιρέτισε την κυβερνητική απόφαση για καθορισμό μέγιστου αριθμού ατόμων σε χώρους εστίασης και επισήμανε ότι “αυτό δίνει όπλα σε αυτους που ασκούν τον έλεγχο για να είναι σαφές πότε διαπραττεται κάποιο αδίκημα”

“Ενα εστιατόριο επιτρέπεται να είναι ανοιχτό μέχρι τις δύο το πρωί, αυτά είναι τα ωράρια που δίνουν οι επαρχιακές διοικήσεις. Δεν μπορεις να του πεις να μην κάνει πάρτι, υπάρχουν κενά στη νομοθεσία. Σίγουρα η εκπομπή ήχου δεν επιτρέπεται, αλλά υπάρχουν τρύπες και επικαλύψεις μεταξύ των αρμόδιων φορέων που πρέπει να κλείσουν μέσω του νομοσχεδίου που υπάρχει ενώπιον της Βουλής για μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.”

Ερωτηθείς εάν κάποιοι επιχειρηματίες “εχουν πλάτες” ο Δήμαρχος Παραλιμνίου είπε ότι δεν έχει αντιληφθεί κάτι τέτοιο και ζήτησε από όσους διατυπώνουν επικρίσεις να κατονομάσουν τέτοια υποστατικα σε άλλες επαρχίες τα οποία λειτουργούν με άδειες.

“Να στραφούμε στο τι γίνεται σε όλη την Κύπρο και να μην στοχοποιείται η ελεύθερη Αμμόχωστος. Και στη Λάρνακα, και στη Λεμεσό και στην Πάφο υπάρχουν και γνωρίζουμε που είναι.”

Πηγή: AlphaNews.Live