ΣΩΤΗΡΑ: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός του λεωφορείου – Επίσημη Ανακοίνωση ΟΣΕΑ

85207189 125395595669232 4574477548511035392 n

Ανακοίνωση εξέδωσε τo Γραφείο τύπου ΟΣΕΑ πρίν απο λίγα λεπτά, σχετικά με την σοβαρή καταγγελία μητέρας που είδε το φώς της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένα μικρό κορίτσι, στην προσπάθεια του να κατέβει από το λεωφορείο, ο οδηγός έκλεισε την πόρτα προτού αυτή να προλάβει να εξέλθει, “αιχμαλωτίστηκε” στην πόρτα του λεωφορείου και παρασύρθηκε για απόσταση πενήντα, περίπου, μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ: Κοριτσάκι κλείστηκε σε πόρτα λεωφορείου και παρασύρθηκε για πενήντα μέτρα

Αυτούσια η ανακοίνωση
Αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα (11/2) στις 2.10μμ στο δήμο Σωτήρας, όπου κορίτσι που επέβαινε σε λεωφορείο που εκτελούσε τακτικό σχολικό δρομολόγιο από Γυμνάσιο της επαρχίας Αμμοχώστου, τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια της να αποβιβαστεί από το λεωφορείο σε καθορισμένη στάση, ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα:

1. Εκφράζουμε την συμπάθεια και την αμέριστη στήριξη μας στο κορίτσι και στην οικογένεια της και δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε στην διάθεση της αστυνομίας και του υπουργείου συγκοινωνιών για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού.

2. Έχουμε προχωρήσει άμεσα στην διαθεσιμότητα του οδηγού που ενεπλάκη στο περιστατικό μέχρι την πλήρη διερεύνηση του.

3. Έχουμε θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, την ασφάλεια των επιβατών μας, ειδικότερα των παιδιών. Με αφορμή το περιστατικό και σχόλια που αναγράφονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ), προχωράμε άμεσα στην λειτουργία Γραμμής Άμεσης Επικοινωνίας στο Τηλ. 23-819051, όπου θα μπορούν να καταγράφονται όλα τα παράπονα και παρατηρήσεις του επιβατικού κοινού, με την δέσμευση διερεύνησης σε 24 ώρες.

4. Έχουμε παρατηρήσει με έκπληξη μερικά σχόλια στα ΜΚΔ όπου χρήστες καταφέρονται ενάντια στον ΟΣΕΑ και σε μερίδα οδηγών μας. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με πολύ πρόσφατες δηλώσεις στήριξης του ΟΣΕΑ απ’ όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και των οργανωμένων συνόλων της επαρχίας Αμμοχώστου. Θέλουμε να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά, ότι η ασφάλεια του επιβατικού κοινού ήταν και είναι ύψιστη προτεραιότητα μας και είμαστε στη διάθεση όλων για την πλήρη διερεύνηση παραπόνων ή παρατηρήσεων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων συγκοινωνιών της επαρχίας μας.

Γραφείο τύπου ΟΣΕΑ