7 χιλιάδες Αυστριακοί τουρίστες θα “κατακλύσουν” τον Πρωταρά

CEB1 51 Ειδήσεις, Πρωταράς
CEB1 560 Ειδήσεις, Πρωταράς

Τρόπο για αντιμετώπιση της εποχικότητας έχει βρει ο Δήμος Παραλιμνίου. Αυτό έγινε κατορθωτό μετά από συμφωνία με γνωστή Αυστριακή εταιρεία για τη φιλοξένηση στην περιοχή και τα ξενοδοχεία του Πρωταρά 7 χιλιάδων Αυστριακών συνταξιούχων τουριστών, σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο.

Οι αφίξεις των Αυστριακών τουριστών θα γίνονται σταδιακά με 1.600 τουρίστες κάθε Τετάρτη, ενώ ο Δήμος Παραλιμνίου έχει διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας αλλά και παρουσίασης παραδοσιακού προγράμματος προς τους επισκέπτες.

Η πρώτη τελετή υποδοχής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου, ενώ τόσο η τελετή υποδοχής, όσο και η όλη διαμονή των αυστριακών τουριστών θα καλύπτεται και θα προβάλλεται απο τα μεγαλύτερα μέσα της Αυστρίας όπως το κανάλι ORF.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SotiraNews, πίσω από το ταξιδιωτικό πρακτορείο βρίσκεται μεγάλο αυστριακό πολιτικό κόμμα το οποίο χρηματοδοτεί την εκδρομή των συνταξιούχων τουριστών και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή της εκδρομής αλλά και του Πρωταρά στην Αυστρία.

Παράλληλα, ο Δήμος Παραλιμνίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα προχωρήσει σε έκδοση διαφημιστικού οδηγού που θα δίδεται στους επισκέπτες, προβάλλοντας τις ντόπιες επιχειρήσεις. Στόχος του Δήμου, όπως αναφέρεται, είναι η προώθηση των ντόπιων επιχειρήσεων αλλά και ναι πειστούν οι επισκέπτες να ξαναεπισκεφτούν τον Πρωταρά.

SotiraNews