Διάλεξη “Σωτήρα και Τουρισμός” από τον Δήμο Σωτήρας

CEB1 10 Νέα Αμμοχώστου
Ο Δήμος Σωτήρας διοργανώνει αύριο Τετάρτη ενδιαφέρουσα Διάλεξη με τίτλο “Σωτήρα και Τουρισμός – Τουριστική Συνείδηση και Επαγγελματική Εξυπηρέτηση του επισκέπτη Τουρίστα στη Σωτήρα”.

CEB1 1438 Νέα Αμμοχώστου

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους τους επιχειρηματίες του Τουρισμού από τη Σωτήρα και την επαρχία Αμμοχώστου, αλλά και για δημότες της Σωτήρας τα οποία ενδιαφέρονται για τη διαμόρφωση της εικόνας της Σωτήρας έτσι ώστε να γίνει περισσότερο ελκυστική προς τον ντόπιο και ξένο επισκέπτη.

Η Διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στις 17:00 το Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Εισηγητής ο ειδικός στα θέματα Τουρισμού κ. Μιχάλης Δημοσθένους.

Θα αναπτυχθούν τα πλεονεκτήματα της απόκτησης Τουριστικής συνείδησης, της επαγγελματικής εξυπηρέτησης των επισκεπτών πελατών τη Σωτήρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση, ανταλλαγή σκέψεων και εισηγήσεων.

Προσκαλούνται όλοι όσοι ασχολούνται με την προσφορά υπηρεσιών προς τους επισκέπτες τουρίστες και όσοι ενδιαφέρονται για επιμόρφωση στα θέματα τουρισμού

Είσοδος Ελεύθερη

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο κ. Μ Δημοσθένους ασχολείται με την τουριστική βιομηχανία από το 1968.

Σπούδασε στη Γλασκώβη της Σκωτίας 1968-1973-Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Τουρισμού. Από το 1973 μέχρι το 1994 υπηρετούσε σε διευθυντικές θέσεις σε διάφορα μεγάλα ξενοδοχεία.

Ασχολήθηκε με ταξιδιωτικές επιχειρήσεις από 1995-2011 και τα τελευταία 13 χρόνια είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έκτοτε, ασχολείται με την επαγγελματική κατάρτιση των υπαλλήλων στην τουριστική βιομηχανία στην προσπάθειά του να βοηθήσει να διαθέτουμε καταρτισμένους υπαλλήλους στις τουριστικές υπηρεσίες.

Διεξάγει, επίσης, διαλέξεις, μελέτες, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσους επιζητούν να προοδεύσουν στην τουριστική ανάπτυξη και σεμινάρια σε κοινοτικές και δημαρχιακές Αρχές, και για όλους τους υπαλλήλους που εμπλέκονται στο φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας και οι οποίοι είναι: Υπάλληλοι αεροδρομίων, αεροσυνοδοί, οδηγοί ταξί και λεωφορείων, τουριστικοί αντιπρόσωποι, τουριστικοί πράκτορες, υπάλληλοι ενοικίασης αυτοκινήτων, τροχονόμοι, αστυνομικοί, αγροτουρισμού και εστιατορίων, ξεναγοί, καταστηματάρχες, περιπτεράδες, φροντιστές παραλιών, υπάλληλοι μουσείων, φροντιστές ιστορικών μονών και εκκλησιών, με την υπογραφή ELPIS TOURISM & HOSPITALITY SEMINARS LTD.

Διαθέτει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΛΠΙΣ όπου έτυχε της έγκρισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού επιπρόσθετα είναι εξεταστής της πιστοποίησης των υπαλλήλων επαγγελματικών προσόντων στην τουριστική βιομηχανία.

SotiraNews