Συνελήφθη 35χρονος που τσακώθηκε και τραυμάτισε 36χρονο για τον προϋπολογισμό

Τσακώθηκαν διαδικτυακά και έκλεισαν ραντεβού για να λύσουν τη διαφορά τους

07e14c1dbffb80796095a5181a13b012

Στη σύλληψη του 35χρονου ο οποίος καταζητείτο για τον τραυματισμό 36χρονου με τον οποίο έκλεισαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους περί συζητήσεων για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021, προέβη το μεσημέρι η αστυνομία Λεμεσού. Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Στο Νοσοκομείο Λεμεσού, με πολυτραυματική αμνησία και κάκωση κεφαλής, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σε σοβαρή κατάσταση το θύμα της συμπλοκής.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, στις 7.30 χθες το βράδυ η αστυνομία ενημερώθηκε ότι 36χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού μετά από επίθεση που δέχθηκε από δέκα – δεκαπέντε άτομα σε σημείο της δυτικής Λεμεσού.

«Προέκυψε ότι ο 36χρονος είχε κάποια αντιπαράθεση μέσω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων, διευθέτησαν συνάντηση σε συγκεκριμένο σημείο, όπου εκεί δέχθηκε επίθεση» ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Κυριάκου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Οι έρευνες της αστυνομίας, συνεχίζονται εντατικά.