Δείτε εικόνες από τα έργα στη Μαρίνα Αγίας Νάπας – Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Project Photos 10 Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Παρά την έντονη ζέστη με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν μέσα στον Ιούλιο τα κατασκευαστικά έργα για τη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Thumbnail Blog Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Σύμφωνα με την εταιρεία, έχουν ολοκληρωθεί σημαντικές εργασίες όσον αφορά τις οικιστικές υποδομές. Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί και τα 135 στηρίγματα που θα στηρίξουν τον Ανατολικό Πύργο, θέτοντας τα θεμέλια για την υπερκατασκευή που θα ακολουθήσει. Οι εργασίες έχουν προχωρήσει αρκετά και στα κτήρια συντήρησης, διοίκησης και αποθήκευσης.

Με την ολοκλήρωση της βυθοκόρησης και την επίχωση να βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση, οι εργασίες για το τεχνητό νησί έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Το τείχος του νησιού είναι στο 44%, καθιστώντας το ορατό και διαμορφώνοντάς το μέρα με τη μέρα.

Ayia Napa Marina Construction Progress July 2018 1 Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η πρόοδος της τοποθέτησης των προκατασκευασμένων “τετραπόδων” από σκυρόδεμα για τη δημιουργία του κυματοθράυστη έφτασαν στο 73% περίπου της ολοκλήρωσης της παραγωγής, επιταχύνοντας την κατασκευή του νότιου κυματοθραύστη.

Timelapse Photo July 2018 Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο από την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών:

Project Photos 6 Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Project Photos 19 Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας Project Photos 15 Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας Project Photos 13 Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Famagusta.News