Μαρίνα Αγίας Νάπας: 600 σκάφη, δύο πύργοι, 29 επαύλεις (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Σάρκα και οστά παίρνει το μεγαλεπίβολο έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Η πολυτελέστατη Μαρίνα η οποία θα βάλει ξανά στον χάρτη την Αγία Νάπα θα αποτελείται από δύο πύργους με διαμερίσματα ενός και τεσσάρων υπνοδωματίων, 29 επαύλεις και θα φιλοξενεί 600 σκάφη.

Επιπλέον, η εμπορική ζώνη θα περιλαμβάνει εστιατόρια, καταστήματα και αναγκαίες υπηρεσίες.

Μιλώντας στον Alpha ο Σταύρος Καραμοντάνης μέτοχος της Makronisos Marina Ltd έκανε λόγο για τεράστια οικονομικά οφέλη από την δημιουργία του έργου.

“Ήδη υπάρχουν ανακοινώσεις για δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων, υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες αναβαθμίζονται, τα εστιατόρια το ίδιο και βλέπουμε άμεσα μια κινητικότητα”.

Στόχος σύμφωνα με τον Σταύρο Καραμοντάνη είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η περιοχή.

“Το έργο της Μαρίνας της Αγίας Νάπας είναι το πρώτο έργο υποδομής στην επαρχία Αμμοχώστου. Το πιο σημαντικό είναι η αναβάθμιση του ποιοτικού προϊόντος που προσφέρει ειδικά η περιοχή της Αμμοχώστου.”

Σύμφωνα με τον μέτοχο της Μαρίνας Σταύρο Καραμοντάνη, μέχρι τον Ιούνιο του 2019 θα παραδοθεί η μαρίνα μαζί με την εμπορική ζώνη ενώ ταυτόχρονα θα οικοδομούνται οι πύργοι και οι επαύλεις. Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι ο πρώτος πύργος και οι επαύλεις θα παραδοθούν το 2020 και ο δεύτερος πύργος το 2021.

Πηγή: Alpha News Live