Αδιανόητο: Η μητέρα και η αδερφή της Πισπιρίγκου πέταξαν όλα τα «δώρα» από τους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, όπου βρέθηκαν η μητέρα και η αδερφή της 33χρονης.

adianoito i mitera kai i aderfi tis pispirigkoy pigan sto nekrotafeio kai petaxan ola ta dora malenas kai iridas 3 ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, όπου βρέθηκαν η μητέρα και η αδερφή της 33χρονης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το flamis.gr, οι δύο γυναίκες πήγαν στους τάφους της Μαλένας και Ίριδας και πέταξαν όσα λουλούδια και αντικείμενα είχαν αφήσει στα μνήματα άνθρωποι που επισκέπτονταν το κοιμητήριο.

κοιμητήριο

«Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως … όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια» ανέφεραν στην ιστοσελίδα flamis.gr. Η μητέρα και η αδερφή της 33χρονης άφησαν δύο λαμπάδες και έφυγαν.

Να αναφέρουμε πως οι δύο γυναίκες μετέβησαν το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να επισκεφθούν την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

adianoito i mitera kai i aderfi tis pispirigkoy pigan sto nekrotafeio kai petaxan ola ta dora malenas kai iridas 1 ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

adianoito i mitera kai i aderfi tis pispirigkoy pigan sto nekrotafeio kai petaxan ola ta dora malenas kai iridas 2 ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως όταν οι αρχές την 1η Απριλίου, είχαν μεταβεί στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα για να κάνουν έρευνες, τους είχε ανοίξει η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σε πλάνα που μεταδόθηκαν, φάνηκε η ίδια να πετά εμφανώς ενοχλημένη τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος στην πόρτα για τα τρία νεκρά παιδιά.

 

via: Enimerotiko