Άφαντος παραμένει ο χειριστής του jet ski μετά την τραγωδία (Φώτο)

tzet ski 252863 165672 type13262 jet ski, Λεμεσός, νεκρός

Συνεχίζονται οι έρευνες μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα στη θαλάσσια περιοχή του Αγ. Τύχωνα στη Λεμεσό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τον εντοπσμό άντρα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Τύχωνα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή που μίλησε στην Offsite ο άντρας που εντοπίστηκε στο νερό έφερε σωσίβιο, με τις πρώτες έρευνες να δείχνουν πως ενδεχομένως να ήταν συνοδηγός σε jet ski.

Όπως πληροφορείται η Offsite μέχρι και το πρωινό της Κυριακής 22/8 δεν είχε εντοπιστεί ο χειριστής, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες στις επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ της περιοχής, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του άντρα, αλλά και του ατόμου που φέρεται να ήταν μαζί, καθώς το jet ski φαίνεται να είχε ενοικιαστεί.

Να υπενθυμίσουμε πως το περιστατικό συνέβη σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η ΝΜΛ, το απόγευμα του Σαββάτου (21/8) σε σημείο απέναντι από το Ξενοδοχείο Poseidonia γύρω στα 300 μέτρα από την Ακτή και ένα χιλιόμετρο από το Ναυαγοσωστικό σημείο εντοπίστηκε αλλοδαπός άνδρας στο νερό. Ζητήθηκε η βοήθεια των Ναυαγοσωστών οι οποίοι ανέσυραν τον άνδρα σε σκάφος και άμεσα ξεκίνησαν καρδιοαναπνευστικη αναζωογόνηση η οποία συνεχίστηκε και έξω με την χρήση απινιδωτή και οξυγόνου μέχρι να φθάσει ασθενοφόρο. Το οποίο και τον παρέλαβε.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

γωρφψδαςδαςδ jet ski, Λεμεσός, νεκρός

γωφδαςδαςδας jet ski, Λεμεσός, νεκρός

Πηγή: Offsite