Συνωστισμός με καρναβαλιστές στη Λεμεσό – Με πρόστιμα η Αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η έκκληση της Υπουργού Δικαιοσύνης

AD8CAAE5 1492 407A 93C6 222D3650CBB7 Coronavirus, Καρναβάλια, Λεμεσός

Χιλιάδες καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία της Λεμεσού, παρά τα διατάγματα, για να διασκεδάσουν με αφορμή τα καρναβάλια.

Ενώ, είχε βρεθεί η μέση λύση λόγω της πανδημίας οι καρναβαλιστές να προχωρήσουν σε αυτοκινητοπομπή, με το τέλος της “παρέλαση”  πολίτες μαζεύτηκαν στο χώρο στάθμευσης στον Εναέριο.

1604e4d0d470be Coronavirus, Καρναβάλια, Λεμεσός

Σε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στο σημείο, οι καρναβαλιστές στη θέα μελών της Δύναμης κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του παλιού λιμανιού.

1604e4d7dddd80 Coronavirus, Καρναβάλια, Λεμεσός

Στη συνέχεια πρέκυψε νέα συγκέντρωση στο παλιό λιμάνι με χιλιάδες καρναβαλιστές.

1604e4cff80fd1 Coronavirus, Καρναβάλια, Λεμεσός

Η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελία δύο υποστατικών στην περιοχή για πώληση οινοπνευματωδών ποτών ενώ καταγγέλθηκαν μέχρι στιγμής 28 πολίτες.

Πάντως, έκκληση απηύθυνε μέσω παρέμβασής της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται αυτή την ώρα στο κέντρο της Λεμεσού από καρναβαλιστές.

Συγκεκριμένα η κα. Γιολίτη ανέφερε «κάνω έκκληση στους πολίτες και στους γονείς που παρακολουθούν αυτές τις εικόνες. Οι εικόνες που βλέπουμε είναι ανησυχητικές. Η  Αστυνομία έδειξε ανοχή το απόγευμα αλλά αυτές οι εικόνες είναι εκτός λογικής».

1604e4d8f0dd8e Coronavirus, Καρναβάλια, Λεμεσός

Σημειώνεται πως από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη, με 50 περίπολα στην περιοχή, όχι μόνο για το κυκλοφοριακό κομφούζιο που είχε παρατηρηθεί αλλά και για να διατηρηθούν οι αποστάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: Sigmalive