Με πολύ μεγάλη επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο από το Δήμο Σωτήρας (video & photo)

a7 1
a7 9

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία-αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο που διοργάνωσε ο Δήμος Σωτήρας την Πέμπτη 23 Αυγούστου στο Ανοικτό Αμφιθέατρο του Δημαρχείου μας, πίσω από το Δημοτικό Μέγαρο. Το σχεδόν κατάμεστο αμφιθέατρο αποδείκνυε το τεράστιο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι συνδημότες μας για τις πολυάριθμες αλλά και επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνει η πολιτιστική επιτροπή του Δήμου μας, με βάση κυρίως την ποιότητα και την ψυχαγωγία.

Άλλη μια επιτυχία της Πολιτιστικής Επιτροπής ήταν η σύσταση της Δημοτικής Ορχήστρας, η οποία βρίσκεται, βεβαίως, σε πρώιμο στάδιο, αφού κατά τη χθεσινοβραδινή συναυλία συμμετείχαν μόνο τέσσερα από τα μέλη της, καθώς τα υπόλοιπα δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν καθότι οι καλοκαιρινές άδειες του δεκαπενταυγούστου δεν το επέτρεψαν.

Η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής, κ. Φλωρεντία Σάββα κατά την εναρκτήρια ομιλία της ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα μέλη της Δημοτικής Ορχήστρας για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, καθώς και τους χορηγούς που κάλυψαν εξ ολοκλήρου και με το παραπάνω τα έξοδα της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους εκπροσώπους των Οργανωμένων Συνόλων της Σωτήρας που παρευρέθησαν.

Τη Δημοτική Ορχήστρα Σωτήρας συνόδευσε το συγκρότημα “Εν Φωναίς και Οργάνοις” με την πολύχρονη πείρα του στα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου.

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η ιστοσελίδα μας.

a 44

a1 2

a2 2

a3 1

a4 1

a5 1

a6 1

a8 1

a9 1

SotiraNews.com