Ο Γιάννης Καρούσος στο Famagusta.News για το Greece Tourism Award

viber image 2019 04 10 12.55.40 Γιάννης Καρούσος, Νέα Αμμοχώστου

Σπουδαίο γεγονός όχι μόνο για την Αγία Νάπα αλλά γενικά για τον κυπριακό τουρισμό χαρκακτήρισε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας το βραβείο που κατέκτησε ο Δήμος στα χθεσινοβραδινά Greece Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Σημαντική βράβευση της Αγίας Νάπας στα Greece Tourism Awards 2019

Ο Δήμος Αγίας Νάπας απέσπασε το χάλκινο βραβείο στα Greece Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν στο “Θέατρον” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Η πόλη της Αγίας Νάπας βραβεύτηκε στην κατηγορία Destination Branding, μαζί με τις εταιρείες Red Wolf και W2Strategy για το branding “Always Ayia Napa” σε μία πολύ σημαντική για τον ελληνικό τουρισμό τελετή, την οποία παρουσίαζε η Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος.

“Αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας”

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Famagusta.News, ο Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι όραμα είναι να γίνει η Αγία Νάπα ως το καλύτερο και πιο κοσμποπολίτικο τουριστικό θέρετρο της Μεσογείου. Βάσει του στόχου αυτού δημιουργήθηκε ένα στρατηγικό πλάνο διαδικτυακής προώθησης της πόλης το οποίο έχει σχεδιαστεί υπό το σκόγκαν “Always Ayia Napa” με σκοπό την καλοφημία και την προώθηση του brand της Αγίας Νάπας.

Όπως είπε ο Γιάννης Καρούσος, το γεγονός ότι το “Always Ayia Napa” και η προσπάθεια για rebranding της Αγίας Νάπας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από έναν τόσο σημαντικό θεσμό στο εξωτερικό από τα Greece Tourism Awards 2019, είναι πολύ σημαντικό, αφού ουσιαστικά αναγνωρίζεται το αποτέλεσμα της προσπάθειας, όχι μόνον στην Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό που σημαίνει πάρα πολλά, τόσο για την Αγία Νάπα όσο και για ολόκληρο τον κυπριακό τουρισμό.

viber image 2019 04 10 12.55.418 Γιάννης Καρούσος, Νέα Αμμοχώστου viber image 2019 04 10 12.55.417 Γιάννης Καρούσος, Νέα Αμμοχώστου viber image 2019 04 10 12.55.41 Γιάννης Καρούσος, Νέα ΑμμοχώστουFamagusta.News