Με μεγάλη επιτυχία το 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Τουρισμού της Αγίας Νάπας

CEB18 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Την ανάγκη για μεθοδική και συστηματική προσέγγιση του ζητήματος του branding έτσι ώστε να διασφαλιστεί το ευοίωνο μέλλον του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας τονίστηκε κατά τη διάρκεια του 3ου Παγκύπριου Τουριστικού Συνεδρίου με θέμα “The branding of Ayia Napa”, το οποίο διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου στο ξενοδοχείο Nissi Beach Resort ο Δήμος Αγίας Νάπας.

CEB18 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μέσα από τις ομιλίες και τις παρεμβάσεις των παρευρισκομένων διεφάνη πως κτίζοντας και καλλιεργώντας ένα αντιπροσωπευτικό και καθ’ όλα ταυτοποιημένο branding (εικόνα) με το τι χαρακτηρίζει την Αγία Νάπα, προσθέτοντας παράλληλα τα οράματα και τις αξίες μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο ώστε να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη διαφοροποίηση.

CEB16 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Επισημάνθηκε επίσης πόσο σημαντική είναι η προβολή του branding στην Τοπική Κοινωνία καθ’ ότι ο κάθε δημότης αποτελεί ένα κομμάτι από το Μωσαικό, το οποίο συνθέτει την όλη εικόνα της Αγίας Νάπας.

CEB14 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τονίστηκε επίσης από τους ομιλητές ότι το branding σε αρκετές περιπτώσεις είναι το αποτέλεσμα της εικόνας που διαμορφώνουν οι άλλοι για μας χωρίς τη δική μας παρουσία.

CEB17 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Συμπερασματικά υπογραμμίστηκε από όλους ότι είτε η Αγία Νάπα θα παραμείνει με την αυθαίρετη εικόνα που κάποιοι άλλοι προβάλλουν ή θα πρέπει να εργαστούν όλοι για τον επανακαθορισμό του branding (εικόνας).

CEB13 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος κλείνοντας την ημερίδα ανέφερε ότι οι απόψεις καθώς και τα συμπεράσματά της θα τύχουν της ανάλογης μελέτης από το Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε να γίνει η σωστή αξιοποίησή τους για το καλό του τουρισμού στην περιοχή μας.

CEB15 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου


SotiraNews